June 10, 2023

Black Debbath

kjøp billett

Black Debbath – biografi

Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politiskrock med humoristisk i drøye femten år. Fra gjennombruddet Tung, tung politiskrock med Problemer innad i Høyre i 1999 til fjorårets mesterlige UniversellRiffsynsing med den clairvoyante hit-singelen Dum Dum Minister har dekontinuerlig kommet med fengende skråblikk på samfunnet akkompagnert avblytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff.

Lars Lønning, Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og OlePetter Andreassen har lang erfaring både sammen og hver for seg i band somGartnerlosjen, Hurra Torpedo, Bare Egil Band, Thulsa Doom, De sørgeligerestene, El Doom and the born electric og marOder og høster etter hvert vel såbra kritikker for sine musikalske prestasjoner som sine humoristiske krumspring.

De har spilt over alt, leverer alltid et gnistrende show oger også kjent for sin humoristiske rockequiz som hittil har kommet i tobokutgaver på No Comprendo Press.

1999. Tung, tung politisk rock. Ble tildeltspellemannsprisen i klassen for tungrock av en prisutdeler med integritet noktil å se bort fra de kråketærne en eller annen dust i juryen hadde skrevet pålappen.

2001. Welcome to Norway. Tidenes tyngste turistguide tilNorge. Foreløpig bare tilgjengelig i britisk utgave

2004. Den femte statsmakt.

2006. Naar vi døde rocker. En tungrockhyllest til Ibsen.

2007. Black Debbath hyller kvinnen

2013. Nå får det faen meg være rock – akademisk stoner-rock

2015. Universell Riffsynsing