June 10, 2023

Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow

kjøp billett

Bare Egil og Aslager to av våre mest erfarne og folkekjære barneunderholdere som i alle år hargledet og begeistret barn i alle aldre med sitt superpopulære barneshow.“Morbid!” er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring!

Nå kommer endeligoppfølgeren til publikumssuksessen! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringenei bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke ogTiktokinspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med denoppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnåsuksess.Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne,og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at demå utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Medmasse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagenssamfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

"Bare"Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard er to norske komikere og artister som harspilt sammen i en rekke tiår i mange forskjellige band, bl.a. Hurra Torpedo,Bare Egil Band og Black Debbath. De to er også gjengangere i alt fra Barne TV(Lesekorpset, Sangfoni, Hønsemannen etc), diverse spillefilmer(Hakkebakkeskogen, Svein og Rotta, Kule Kidz gråter ikke og Gilberts grusommehevn etc.) og TV-show som Brille og Kongen befaler. 

Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer forbarn.