OVERNATTING

Se mer på Bolyst sine hjemmesider. 

INFORMASJON FOR HANDIKAPPEDE

Ledsager kommer inn gratis ved fremvisning av kommunalt ledsagerbevis. Vi ønsker at den handikappede (med evt. følge) tar kontakt på forhånd sånn at vi kan planlegge og tilrettelegge best mulig. Det er i praksis trinnfri adgang til arrangementsområdet, men inngangen er ei låvebru, så her vil vi gjerne bistå. Egnet sted inne foran scenen vil også planlegges når vi vet om besøket på forhånd. Velkommen.

ANKOMST OG PARKERING

Moen Kulturlåve ligger på Moen i Målselv, 1 km fra E6 retning Målselv Fjellandsby langs riksvei854. Vi har ganske god kapasitet for parkering, på jordet vis a via Kulturlåven. Ved våre arrangementer har vi som regel parkeringsvakter som bistår.

TAXI

Istind Taxi: 400 73 010

UNDER 18

De fleste av våre offentlige konserter har 18 års aldersgrense da vi har alkoholservering. Ungdom som ønsker å se en konsert må komme i følge med foresatt som ikke nyter alkohol, og vi må lage en avtale mellom Moen Kulturlåve og den foresatte. Ta kontakt om dette er aktuelt.

E DU EN FRYSEPINN?

Temperaturen inne på låven er ganske styrt av temperaturen ute. Er det kaldt ute, så er det bare litt varmere inne. Men vi har tak over hodet og vegger som er le for de verste vindkastene. Er det varmt ute, så kan det fort bli hett inne. Kle deg etter været og egen termostat!